Registrer deg her og få 10% på din første bestilling.

Personvernerklæring

1. Generell informasjon

 

1.1 Når du bruker våre nettsteder, registrerer deg for våre nyhetsbrev, blir med i våre kundeklubber eller foretar kjøp i en av våre nettbutikker, samler DK Company Online A/S (heretter "DK Company Online" eller "vi", "oss" og "vår") inn en rekke opplysninger om deg som person. I denne personvernerklæringen (heretter "Personvernerklæringen") kan du blant annet lese om informasjonen DK Company Online samler inn, hvilke rettigheter du har, hvordan DK Company Online behandler informasjonen og hvordan du kan kontakte DK Company Online hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger.

 

1.2 Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å samle inn personopplysninger om deg. Hvis du ønsker å lese mer om bruken av informasjonskapsler på våre nettsteder eller administrere ditt samtykke til vår bruk av dine informasjonskapsler, kan du klikke på informasjonskapselikonet nederst i venstre hjørne av våre nettsteder.

 

1.3 Det er en betingelse for bruk av våre nettsteder, nettbutikker, nyhetsbrevregistrering, kundeklubb eller bruk av andre tjenester at du godtar personvernreglene, ellers kan vi ikke håndtere ditt forhold til oss og dine personopplysninger.

 

2. Behandlingsansvarlig

 

2.1 DK Company Online behandler personopplysninger i ulike situasjoner og i samsvar med personvernforordningen ("GDPR") og nasjonal databeskyttelseslovgivning, inkludert databeskyttelsesloven.

 

2.2 Personopplysninger forstås og tolkes i samsvar med GDPR, og betyr all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

 

2.3 DK Company Online er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

 

2.4 Kontaktinformasjon

 

DK Company Online AS,

Trudvangveien 67,

3117 Tønsberg, (Ikke Returadresse)

Org.Nr.: 994 423 789

Kundeservice tlf.: +45 81 50 39 20

E-post: [email protected]

 

3. Vår behandling av personopplysninger

 

3.1 For å kunne tilby deg best mulig service, samler vi inn informasjon om deg når du bruker nettstedene våre. Denne informasjonen vil blant annet bli brukt til å gi deg relevante funksjoner og muligheter, for å tilpasse innholdet på nettstedet vårt og av sikkerhetsgrunner.

 

3.2 Vi samler bare inn personopplysninger som er relevante og tilstrekkelige i forhold til formålene beskrevet nedenfor.

 

3.3 Kontakt via e-post

 

3.3.1 Når du kontakter oss via e-post, bruker vi personopplysningene du kan ha oppgitt i e-posten til å svare deg.

 

3.3.2 Formålet med behandlingen av disse opplysningene er å kunne gi deg svar på forespørselen din.

 

3.3.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse dataene er artikkel 6 (1) (f) GDPR, som sier at personopplysninger kan behandles med det formål å forfølge legitime interesser. Vi har en legitim interesse i å gi deg støtte i forbindelse med våre tjenester og nettsider.

 

3.4 Påmelding til nyhetsbrev

 

3.4.1 DK Company Online lar deg registrere deg for å motta våre nyhetsbrev. I denne forbindelse samler vi inn informasjon om din e-postadresse, ditt navn og emnene du er interessert i.

 

3.4.2 Formålet med behandlingen av denne informasjonen er å kunne sende våre nyhetsbrev til deg.

 

3.4.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse dataene er artikkel 6 (1) (a) og (f) GDPR, ifølge hvilken personopplysninger kan behandles etter samtykke og for å forfølge legitime interesser.

 

3.5 IP-adresse

 

3.5.1 Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet vårt, lagres IP-adressen du registrerer deg for nyhetsbrevet med, og datoen og klokkeslettet når du bestiller nyhetsbrevet.

 

3.5.2 Vi trenger denne informasjonen som bevis i tilfelle misbruk.

 

3.5.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse personopplysningene er artikkel 6(1)(f) GDPR, som sier at personopplysninger kan behandles med det formål å forfølge legitime interesser. DK Company Online har en legitim interesse i å fremlegge bevis i tilfeller av misbruk.

 

3.6 Brukervaner ved utsendelse av nyhetsbrev

 

3.6.1 Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt, vil vi evaluere brukervanene dine når vi sender ut nyhetsbrev. De sendte e-postene inneholder såkalte web beacons eller sporingspiksler. For disse evalueringene kombinerer vi den innsamlede informasjonen og sporingsbildene med e-postadressen din og en individuell ID. I prosessen, når du leser nyhetsbrevet vårt, registrerer vi hvilke lenker du klikker på, og fra dette får vi dine personlige interesser.

 

3.6.2 Formålet med behandlingen av denne informasjonen er å bruke informasjonen til å tilpasse nyhetsbrevet til dine spesifikke interesser.

 

3.6.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse personopplysningene er artikkel 6(1)(f) GDPR, som sier at personopplysninger kan behandles med det formål å forfølge legitime interesser. DK Company Online har en legitim interesse i å tilpasse nyhetsrapporten til dine spesifikke interesser.

 

3.7 Atferdsmålretting

 

3.7.1 Hvis du ikke har abonnert på våre nyhetsbrev, samler vi inn informasjon om din atferd og handlinger på våre nettsteder, for eksempel hvor du kommer fra og hva du klikker på.

 

3.7.2 I dette tilfellet bruker vi bare sporingsmekanismer for å måle, analysere og tilpasse innholdet på nettstedet vårt og ikke for profileringsformål.

 

3.7.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse personopplysningene er artikkel 6(1)(f) GDPR, som sier at personopplysninger kan behandles med henblikk på legitime interesser. Vi har en legitim interesse i å tilpasse innholdet på nettstedet vårt.

 

3.8 Kjøp på merkevarebutikker og returer

 

3.8.1 Hvis du foretar et kjøp online via en av våre merkevarebutikker eller returnerer varer, samler DK Company Online inn personlig informasjon om deg som er relevant for å kunne utføre kjøpet ditt, inkludert kontakt- og faktureringsinformasjon, ordrenummer, kjøpsdato og beløp.

 

3.8.2 Innsamlingen av disse personopplysningene er nødvendig for å oppfylle avtalen mellom deg og DK Company Online om kjøp av varer og håndtering av varer. Dette gjøres på grunnlag av artikkel 6 (1) (b) GDPR og artikkel 6 (1) (c) GDPR, ifølge hvilken vi er forpliktet til å gi deg en lovbestemt returrett og i denne forbindelse håndtere returen din.

 

3.9 Konkurranser

 

3.9.1 Hvis du deltar i en konkurranse via en av våre merkevarebutikker, samler DK Compa-ny Online inn personopplysninger om deg som er relevante for å kunne håndtere din deltakelse

i konkurransen. I denne forbindelse samler vi inn informasjon om din e-postadresse og ditt navn.

 

3.9.2 Formålet med behandlingen av denne informasjonen er å kunne kontakte deg hvis du vinner en konkurranse.

 

3.9.3 Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse dataene er artikkel 6 (1) (a) GDPR, ifølge hvilken personopplysninger kan behandles etter samtykke.

 

4. Mottakere av personopplysninger

 

4.1 Personopplysninger kan utleveres til eksterne samarbeidspartnere som behandler opplysningene på våre vegne. Opplysningene vi har innhentet om deg deles kun i den grad det er nødvendig for å gjennomføre avtalen med det enkelte samarbeidsforhold:

 

- Leverandører som bistår med teknisk drift av våre nettsteder, inkludert leverandører av    hostingtjenester og løsninger som støtter funksjonalitet.

- Leverandører som bistår med markedsaktiviteter og kommunikasjon med kunder.

- Leverandører av analyseverktøy som hjelper oss med å optimalisere vår virksomhet og din opplevelse som kunde.

- Samarbeidspartnere som bistår med drift av kundeservice, herunder levering av varer fra våre nettbutikker.

 

4.2 Disse partnerne er databehandlere og, i samsvar med våre instruksjoner, behandler personopplysninger som vi er behandlingsansvarlige for.

 

4.3 Databehandlerne kan ikke bruke personopplysningene til noe annet formål enn å inngå avtale med oss, og må behandle personopplysningene konfidensielt. DK Company Online har inngått skriftlige databehandleravtaler med alle våre databehandlere.

 

4.4 Vi kan også dele personopplysninger med våre eksterne rådgivere, f.eks. regnskapsførere og advokater, samt offentlige myndigheter, hvis loven krever det.

 

5. Overføring eller overføring til tredjeland

 

5.1 For å kunne tilby deg våre merkevarebutikker og andre relaterte tjenester og tjenester, bruker vi databehandlere som kan befinne seg utenfor EU/EØS. Du kan når som helst be om en oppdatert liste over databehandlere og det juridiske grunnlaget for overføringen ved å kontakte [email protected].

 

6. Sikkerhet

 

6.1 Vi har implementert hensiktsmessige tekniske, organisatoriske og fysiske tiltak for å sikre et beskyttelsesnivå for dine personopplysninger mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert avsløring eller tilgang i samsvar med databeskyttelseslovgivningen i Danmark og EU.

 

 

7.Varighet av lagring

 

7.1.Vi lagrer dine personopplysninger til det ikke lenger er nødvendig for oss å behandle opplysningene. I enkelte situasjoner kan det være vanskelig å fastslå varigheten av denne perioden. Følgende oppbevaringsperioder gjelder i forhold til dine personopplysninger:

 

Informasjon knyttet til kontakt via e-post:

 

-Oppbevares inntil seks måneder etter at behandlingen av henvendelsen er avsluttet.

 

Informasjon relatert til utsendelse av nyhetsbrev:

 

 

Lagres så lenge du ønsker å motta vårt nyhetsbrev og ikke melder deg av dette.

 

 Informasjon om IP-adresse:

 

*

 

Informasjon om bruksvaner og atferdsmålretting:

 

*

 

Informasjon om kjøp og retur

 

*

 

 Informasjon om deltakelse i konkurranser:

 

*Lagres så lenge konkurransen pågår. Hvis du ikke blir valgt som vinner, vil informasjonen din bli slettet. Hvis du trekkes som vinner, vil informasjonen din bli lagret så lenge det er nødvendig for å kunne utføre distribusjonen av premier og for regnskapsformål inntil 5 år etter distribusjonen.

 

8.2.Hvis vi trenger å beholde dine personopplysninger for å beskytte våre legitime interesser, inkludert for eksempel i forbindelse med juridiske tvister, forbeholder vi oss retten til å beholde dine personopplysninger i lengre tid og minst til den juridiske tvisten er løst.

 

8. Dine rettigheter

 

8.1 Som registrert har du visse rettigheter i henhold til GDPR når du behandler dine personopplysninger. Nedenfor finner du ut hvilke rettigheter du har når vi behandler personopplysninger om deg.

 

8.2 Hvis du ønsker å utøve en eller flere av dine rettigheter som registrert, må du kontakte oss skriftlig via e-postadressen som er angitt ovenfor. Skriv inn fullt navn og e-postadresse. Du kan bli bedt om å fremlegge ytterligere bevis på identiteten din.

 

8.3 Generelt kan du utøve dine rettigheter når som helst. Utøvelsen av dine rettigheter må imidlertid ikke påvirke andres rettigheter og friheter, i så fall kan DK Company Online nekte å overholde dine rettigheter helt eller delvis.

 

8.4 Rett til innsyn

 

8.4.1 Som registrert har du rett til å få tilgang til dine personopplysninger som behandles av oss. Ved å kontakte oss kan du få informasjon om hvilke kategorier av personopplysninger vi som behandlingsansvarlig behandler om deg, formålet med behandlingen, hvilke mottakere personopplysningene er utlevert til osv.

 

8.4.2.Hvis du ber om ytterligere kopier av personopplysningene som behandles, kan vi kreve et gebyr. Hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet eller overdreven, kan vi enten kreve et gebyr for å gi informasjonen eller nekte forespørselen din.

 

8.5.Rett til korrigering

 

8.5.1.Du har rett til å få dine personopplysninger korrigert hvis de er feil eller misvisende. Men hvis vi ikke er enige om at informasjonen er feil, er vi ikke forpliktet til å rette den, men vi må merke oss at du som registrert ikke mener at informasjonen er riktig.

 

8.6. Rett til sletting

 

8.6.1.I visse tilfeller har du rett til å få dine personopplysninger slettet hvis vi ikke lenger har et formål for behandling av dine personopplysninger, eller hvis du protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål eller i henhold til artikkel 6 (1) GDPR. Men hvis vi kan demonstrere legitime grunner for behandlingen som overstyrer dine interesser, rettigheter og friheter, eller hvis behandlingen er nødvendig for etablering, utøvelse eller forsvar av et juridisk krav, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger.

 

8.7.Rett til begrensning av behandling

 

8.7.1. I visse tilfeller har du rett til å oppnå begrensning av behandlingen av dine personopplysninger, f.eks. hvis du bestrider nøyaktigheten av personopplysningene som er samlet inn om deg, eller hvis du har protestert mot behandlingen av dine personopplysninger basert på legitime interesser i henhold til artikkel 6 (1) GDPR. I dette tilfellet lagrer vi bare personopplysningene dine til innsigelsen din er vurdert. Hvis vi opphever begrensningen av vår behandling av dine personopplysninger, vil du bli varslet på forhånd.

 

8.8.Rett til å protestere

 

8.8.1.Av grunner knyttet til din spesielle situasjon har du rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger dersom behandlingen er basert på legitime interesser, jf. artikkel 6(1)(f) GDPR. Hvis du protesterer mot vår behandling av dine personopplysninger, har vi ikke lenger rett til å behandle dine personopplysninger med mindre vi kan demonstrere overordnede legitime grunner for fortsatt behandling som overstyrer dine interesser, rettigheter eller friheter, eller behandlingen er nødvendig for etablering, utøvelse eller forsvar av et rettskrav.

 

8.8,2,Du har alltid rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger hvis behandlingen skjer for direkte markedsføringsformål.

 

8.9 Rett til dataportabilitet

 

8.9.1 I visse tilfeller har du rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format og å få denne informasjonen overført fra en behandlingsansvarlig til en annen behandlingsansvarlig. Denne retten gjelder bare når behandlingen av dine personopplysninger er basert på en kontrakt i henhold til artikkel 1. 6 (1) (b) GDPR eller ditt samtykke som nevnt i artikkel 6(1)(b) GDPR. Art. 6 (1) (a) GDPR.

 

8.10 Rett til ikke å være underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling, inkludert profilering

 

8.10.1 Dine personopplysninger er ikke underlagt beslutninger basert utelukkende på automatisert behandling, inkludert profilering.

 

8.11 Rett til å trekke tilbake ditt samtykke

 

8.11.1 I den grad vi behandler dine personopplysninger basert på ditt samtykke, kan du alltid trekke tilbake ditt samtykke til fremtidig behandling ved å kontakte oss.

 

9. Send inn en klage til en tilsynsmyndighet

 

9.1 Som registrert kan du sende inn en klage til DK Company Online som datakontrollør hvis du ikke er fornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner vår kontaktinformasjon ovenfor.

 

9.2 Du kan alltid sende inn en klage til Datatilsynet på deres hjemmeside: www.datatilsynet.no,

 

10. Endringer

 

10.1 Dk Company Online kan endre personvernreglene når som helst og uten varsel. Den nyeste versjonen er alltid tilgjengelig på våre nettsider.

 

11. versjon

 

11.1 Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert i september 2022 og erstatter alle tidligere gjeldende personvernregler.